Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dimecres, 8 de febrer del 2012

amb retràs

dues actualitzacions, seguides

bàsicament per explicar-vos el que he estat fent aquests dies

amb la meva arribada a suècia van començar dues setmanes de vacances (merescudes) per poder disfrutar d'aquest lloc, el temps, la neu i els amics.

vam anar a patinar sobre gel, una de les coses que més ganes teniem de fer, i realment va ser genial
a quí a estocolm està molt bé, hi han moltes pistes a les quals, si tens patins de gel, pots patinar gratuïtament, es una passada!

els dies passaven ràpid i s'acostaben un dels dos dies més tristos, el comiat de l'Arturo i la Tanny, dues grans amistats que després de mig any tornaven cap a les respectives cases.
de festa no en va faltar, un bon sopar, molta música i beure per disfrutar una nit més junts.

durant aquests dies també vam sortir per un parell de pubs-disco, l'amnesia i el strand, abdós a stockholm ciutat. també vam aprofitar una tarda per anar a pendre uns pastissets típics a una super pastisseria, on existia el pastisset "catalan"  i una nit vam anar a un buffet Tex - Mex per celebrar l'aniversari del Vincent, un company francés!

un altre dia vam anar a fer el free tour d'estocolm on t'expliquen i t'ensenyen una mica de la ciutat, però realment va ser un dia molt fred i difícil d'aguantar a l'exterior. no obstant el tour va estar motl bé, amb una durada d'una hora i mitja aproximadament.

com us vaig explicar a una actualització anterior vam fer un pícnic a l'aire lliure a -10ºC, aquí en teniu una proba (ara mateix està nevant molt, m'encanta)

i per acabar, una de les millors nits, amb l'eliminació del madrid al pub o'learys, amb més de 50 televisions simultànies per seguir el partit, a part de pantalles gegants.

una forta abraçada


Arturo, Jaume i Tanny al Ice Skating
Tots junts al Ice Skating

Menjant pastissets al centre

Estat màxim d'èxtasis al primer madrid-barça
Sopar de comiat
Eliminació del Madrid al pub o'learys

Pícnic a -10ºC
Free Tour Stockholm
 
Roger, Jaume i Adrià fent cua al Strand
 
Amnesia night

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada