Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dissabte, 3 de març del 2012

De camí a Kiruna

Benvolguts tots estimats oïents,

ara ja sí, ja tocava la actualització ben parida explicant totes les coses que han passat durant aquestes setmanes!
després de l'arribada de la meva germana van aparèixer els de l'esplai!, tota la trupe, que després de moltes hores, entre cotsxe, avió, bus, més bus, un altre bus, un altre bus i caminar, vam arribar a l'habitació amb un excitament important, haviem de fer realitat la pozilga.

Dormint a l'habitació 


I així ho vam fer, tal i com constaten les fotos que esteu veien! apasionant, sobretot per la olor a humanitat que feia a l'interior (més aviat, a peus) però agradable! aixecar-se i dir, ostieee!! hem sembla que entre tants ronquidos és la primera nit que he fet de costa ( i això jo, es queeee...)

Patinant sobre gel
Acomiadant-nos al camp davant de la meva residència

Una visita molt agradable que em va ajudar a relaxar-me i sentir-me una miqueta més aprop de casa! entre tots disfrutant d'un passeig pel mar gelat, incontables kilòmetres recorreguts per la ciutat, ara un café aquí, ara un kanelbular allà (a la marta no li van agradar i al dani li produïen indigestió (amb molt amor companys)), una xocolata per aquí (criticada) ara ens asentem per allà! En fi, tot molt poètic i maco! Llàstima que la vistia es va fer curta, tot i que vam poder gaudir de la neu realment com nens petits ja que va nevar bastant aquells dies.

Una de les estàcions de metro temàtiques d'Stockholm


La marxa dels de l'esplai va fer-me tornar una mica a la rutina, i al pròjecte amb el qual estàvem treballant, que no podíem perdre'l del nord!

Classe de dibuix al viu
Vista des de la meva zona de treball al Studio (uni)
 Un projecte que tractava de donar vida a dues façanes, cantoneres o adjacents i que van fer-nos volar més la imaginació del que estem acostumats. M'entrestant no podiem deixar pas de banda la festa universitària, els sopar amb amics, les festes, i tot el que implica la vida erasmus.

Sopar de catalans, valencians i mallorquins

Tortilla de patata dinner, entre catalns, japoneses i una francesa
Sangria Don Simon, al loro, ampolla a uns 7€


Aniversari Joan i Berta (i jo per fer acte de presència)
Acabant de cuinar uns postres suècs

De festa a Strand

 Com en aquest sopar macrofesta, no celebràvem l'aniversari del Joan i la Berta, i vam cuinar per quasi 20 i després erem com 40 total que entre cervesa i cervesa vam acabar al Strand, un tipo Faren bastant guapo.

Sustainable Design Studio (al completo)
 Finalment vam acabar entregant el projecte molt satisfactòriament i ara ja estem treballant en el nou, un projecte d'urbanisme bastant complex que permetrà que ens voli la imaginació més del que està permés aquí a baix.

El nostre disseny de façana
Secció constructiva del projecte

Entrega en format foli
Descançant de les entregues a ple sol del migdia
Demà marxo cap a Kiruna, el nord de Suècia, a fer, entre d'altres moltes coses trineus de huskies, motos de neu, esquí nòrdic, saunes, pesca al mar gelat, visita al hotel de gel, menjar carn de reno, etc... i, espero que si, si tenim sort, veure aurores boreals.

Una super abraçada per tots vosaltres, se us estima, se us troba a faltar!! ;)

4 comentaris:

  1. Jaumeeee no ho havia vist! qe gran he rigut molt jajaj aiix quins recordabi quines ganes de tornar si pogues...

    ResponElimina
  2. Aaaa i qur vagi molt bbe aquest viatge que fas!!!" un petoo

    ResponElimina
  3. Va ser molt gran! quan tornis repetim el mano a mano jej. Salut!

    ResponElimina
  4. Jaume, si vas amb els esquimals i dorms a un iglú, vigila les goteres!! Que prim i content i alcoholic q se't veu!
    salut!

    ResponElimina