Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dilluns, 19 de març del 2012

Sant Patrik's / Nymble day

Benvolguts tots una altra vegada

aquest dies han transcorregut amb certa tranquilitat, feina de la universitat, sopars amb els companys de residència, fer la compra aquí i allà, cuinar alguna cosa interessant i nova, etc

dins del transcurs, però hi havia un dia molt assenyalat, el passat dissabte 17 que era el dia de Sant Patriks, patró d'Irlanda.

Com no haviem de cel·lebrar-ho i, de fet, aquí, des de ben d'hora al dematí la gent ja mamava dels bidons de cervesa. No obstant, voliem veure que era passar una jornada dins d'un pub irlandés durant el dia més assenyalat, i això vam fer!

Vam dirigir-nos a Gambla Stan, la part antiga de la ciutat, replena de pubs irlandesos i vam fer parada a un d'ells. Després d'una cua a l'exterior, d'una mica més de mitja hora vam poder entrar, si, només entrar, per que no ens podiem ni moure. Vam intentar arribar a la barra del bar i vam quedar bloquejats entre cerveses, panxes i culs. Finalment vam fer mitja volta, amb esforços i perdeny com a mínim 5kg cada un, i ens vam dirigir a un altre pub, que es com un gruta (no se però això de grutes al tour frança em recorda alguna cosa). Vam trobar lloc i vam poder gaudir de les cerveses de Sant Patrik's, que són de color verd. Sí, sí, de color verd verd! El gust és el mateix però que sigui de color verd, diguem-ne, que mola una mica més.

Cervesa verda
Al Pub Irlandès


La festa a Nymble
Finalment, després d'unes quantes cerveses i guiness vam anar a la festa de final de període o d'examens de la KTH, la Nymble party que organitza el grup d'estudiants dins del seu edifici.
Espectacular, gent gent, música música, molt per veure/beure!!! una del·lícia de festa!!!
i acabat el cap de setmana, tornada a la rutina, però una mica dil·luïda per la neu que ha caigut aquest dematí sobre Estocolm.


 
Una abraçada companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada