Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


diumenge, 14 d’agost del 2011

El turisme

Bones a tothom!
he estat recopilant informació durant tota la setmana per a poder fer una actualizació ben feta!

Al llarg de tota aquesta setmana m'he dedicat a fer una mica de turisme per aquesta, la meva nova, ciutat, Stockholm! La veritat es que he vist molt poquetes coses però de moment, el que he vist, a sigut agradable!

Aquesta setmana vam aprofitar per anar al "globen arena", es un estadi multifuncional on es fan, tant concerts, com activitats esportives i d'altres! Aquest edifici, de coberta esfèrica té dos ascensors exteriors que permeten fer un "skyview" de tota la ciutat en 360º, i això és el que realment vam fer! Realment es una activitat que s'ha de fer si ets un turista, tot i que per l'economia personal no és, diguem-ne, gaire agraïda!

També hem visitat diverses parts d'Stockholm, sobretot una portuària i bastant luxosa, si més no, l'ambient no era senzill. Un passeig marítim que va acabar amb una petita ruta amb un "bussboat" que permetia veure una vista de la costa de la ciutat des d'un altre punt.

També he aprofitat per arreglar-me al 100% ja l'habitació, gràcies a dues súper cadires d'executiu que vam trobar en uns contenidors que anaven a llençar i vam agafar amb moltes ganes!

I finalment avui l'últim dia de la setmana, a l'espera d'un preciós partit, que, esperem, sigui de color blau i grana!!

Fins aviat!!

aquí unes imatges!!! =)





















2 comentaris:

  1. Una setmana fantàstica al teu costat:)

    ResponElimina
  2. Tooooooooooooooooooomaaa cadires! L'endemà vam passar-hi pero en vista que no trobavem res, ho vam deixar correr ràpid... massa sort! XD

    ResponElimina