Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dimecres, 17 d’agost del 2011

Turísticament!

tornem a actualitzar de nou!!!

aquesta setmana amb contingut turístic!!!! des del diumenge he aprofitat per anar arreglant coses de papers de la universitat i del curs de suèc, però també m'he dedicat a fer una mica de turista per aquesta ciutat!!!

Vaig tornar anar visitar GamblaStan (ciutat vella) d'stockholm, per perdre'm una estona entre els estrets carrerons i els tons vermellosos dels habitatges! Realment l'arquitectura tradicional sueca es bonica, sobretot aquests habitatges de mitjana alçada amb colors llampants i canviants.

També he aprofitat per anar al The Vasa museum! això sí que realment ha valgut la pena. Aquest museu conserva amb un estat, quasi perfecte, un vaixell de l'antiga flota de Gustavo Adolfo (antic rei de suècia) el qual va demanar la construcció d'un vaixell tant  gran i tant armat militarment que un cop posat a l'aigua, en transcòrrer un poc centenar de metres es va enfonsar. Realment el tamany d'aquest vaixell es espectacular, tot i que a les fotos no s'aprecia es un lloc on realment s'hi ha d'anar.

i fins avui això, ara esperant els companys de residència per anar a veure el barça - madrid a la cuina, i esperar un primer títol blau i grana!

fins la pròxima!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada