Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dimecres, 3 d’agost del 2011

First day

Aquesta foto reflecteix la impresionalitat d’aquesta ciutat:
60kr (6€) per un súper plat d’amanida, amb pa i barra lliure d’aigua i cafè!!! Això si, es l’únic barat en aquesta ciutat. Aquesta ciutat ja comença a ser espectacular, senzillament preciosa, gran, molt gran! Com es nota que és capital!
Avui primer dia de Suèc, sense comentaris... Hauré d’estudiar molt més del que em pensava!!! I l’anglés, doncs, ¾ del mateix! XD Fliparé una miquetona...
Això si, ja he localitzat el primer pub amb concerts en directe cada dimecres , divendres i dissabte! I amb birra barata, hi anirem!!
El temps, com els pirineus! Pel dematí i al vespre, un fred de mil collons, durant el dia, una calor que no es pot suportar, en serio, pitjor que a Terrassa.
Una abraçada!!

Gràcies pels e-mails, els contestaré de mica en mica i el més general, per aquí!


uni cremada

t-centralen station



zona comercial subterrànea

centre comercial d'Stockholm

vista des del casc històric

vista des del casc històric

2 comentaris:

  1. mmm....quina pinta!! em sembla que faras vida d'amanides tu jej..bueno Jaume aquesta ciutat fa molt bona pinta eh...has començat classes ja? no et preocupis que quan portis un meset o dos ja hauras pillat el ritme..un petonet Jaume! començo a mirar vols ;)

    ResponElimina
  2. Quina enveja tio!! Si al final no voldràs ni tornar!
    Pel que dius ho tens tot bastant a propr no?
    Apa, força i salut!

    ResponElimina