Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dilluns, 8 d’agost del 2011

la nit suèca

bones!
el cap de setmana ha estat curiós, el temps ha començat a canviar, ja no sembla aquell estiu radiant del qual us parlava.
Divendres vaig anar al IKEA, increïble! ja de per si són bonics, però aquest tenia un no se que que el feia més espectacular.
Dissabte, barbacoa nocturna al campus Lappis! Amb varis erasmus de diferents indrets d'aquest petit món, compartint franksfurts, redchicken i cervesa aigualida, si, la cervesa de supermercat és com aigua...
També vaig aprofitar per comprar-me un mòbil lliure d'última tecnologia, el qual té la pantalla més petita que la meva ungla! XD és broma, es un mòbil senzill per poder trucar per aquí suècia. Aquí el temps és extrany, realment només hi han unes 5 hores reals de foscor, xq a les 3 del matí ja comença a sortir el sol! us adjunto unes fotos per que ho veieu bé!!!

avui tot el dia a casa, aprofitant que plovia he endreçat l'habitació, estudiat suèc i he descançat, que realment ho necessitava.

espero que tot continui igual per aquí baix! Una abraçada a tots i un petó per elles!

welcome to ikea


party al campus del divendres

bbq a Lappis dissabte

cel de fleminsberg

1 comentari:

  1. pero te has amueblado la habitación ya entonces??
    o para que has ido al IKEA!!

    ResponElimina