Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dilluns, 22 d’agost del 2011

Stockholm Tallinn - Tallinn Stockholm

Quin senyor cap de setmana!

tot va començar amb la trobada dels 20 companys d'erasmus que havíem comprat el tiquet junts a les 15:00h al centre d'Stockholm!
vam agafar el vaixell aproximadament a les 17:00h!, una hora abans que comences a fer rumb cap a Tallinn. La veritat es que no es un vaixell petitet, tot el contrari, és enorme! El vaixell tenia 9 plantes accessibles pels turistes i el seu nom era "baltic queen"
El vaixell disposa de tota mena de serveis, tant com supermercats de tot tipus (cosmètics, records, ... (penseu que la gent només ve al vaixell a comprar alcohol, ja que és 1/4 del preu de suècia)) com restaurants i bars també ambientats i de diferents classes! La primera nit va ser la més forta de totes dues, ja que anavem amb moltes energies i ganes de passar una bona estona a la "IBIZA disco" del vaixell, una petita sala a l'últim pis del vaixell amb terrassa per disposar d'una elegant vista del mar!
Tallinn és la ciutat que vam visitar, la veritat es que no té gran cosa més que qualsevol poble medieval del sud de frança, però combina diferents arquitectures i etapes de la història amb una extranya relació. Vam dedicar-nos a visitar el cas "històric" o antic, que segurament es la zona amb més encant.
La tornada, va ser semblant a l'anada, però amb molt més mar de fons!
Realment molts pensareu, va un vaixell tant gran no es mou... doncs mal pensat! jo també o creia, però creieu-me, allò es movia més que un columpi! sobretot a la disco, que era la última planta i estava molt alçada respecte del mar!!

Ahir, a descançar i acabar tots els deures de Suec..
i a partir d'avui... estudiar al màxim!!!!

Aquí teniu unes fotos d'aquest gran viatge!!!
una forta abraçada!


















5 comentaris:

  1. Caram, cada cop fa més bona pinta. Una cosa, tu no havies anat a ESTUDIAR a Suècia??? Ai, ai, ai... Una abraçada ben forta! Cuida't!!

    ResponElimina
  2. pel que escrius, el cap de setmana molt bé!! deu ni do el ¨IBIZA DISCO´! Gracies per les fotos, aixi et podem imaginar per alla! EM POTS DIR EL BLOG DE LA BERTA!
    cada escrit que fas es va animant mes!

    Petonets des de llafranc!
    Georgina

    ResponElimina
  3. Salut!

    Per fi entro el teu blog i t'escric, que fins ara no havia disposat d'oportunitat per fer-ho. L'altre dia et vaig fer un watzzap al mòbil, però m'imagino que no els pots rebre xD

    M'alegro que tot vagi a la perfecció, i que cada dia siguis subjecte de grans experiències. Ens veiem ara el Setembre!

    ResponElimina
  4. sisi realment si...i només porta un meset el tio..jaj

    ResponElimina