Stockholm - KTH

Les percepcions, experiències viscudes i el dia a dia d'un estudiant d'arquitectura d'Erasmus a la capital de Suècia, Stockholm!


dimecres, 31 d’agost del 2011

workshop

Efectivamen, aquesta serà la feina que haurem d'executar durant aquestes properes dues setmanes, un treball en equip sobre l'estudi d'un edifici, en el qual s'hauran de mirar temes com la integració paissatgística, l'ús actual i futur de l'edifici, l'evolució històrica viscuda i, si convé, una millora funcional d'aquest!
Avui seminari al Arkitekturemusset d'Stockholm, on, sincerament, m'he enterat de ben poca cosa per que semblava més una classe de filosofia (Sangüesa) de l'edifici que no pas una altra cosa, però en general molt bé!
Aquí el temps continua cambiant radicalment i fent coses no gaire normals, com sol i de cop i volta, ploure i fred, però crec que serà la dinàmica de tot l'any.

L'edifici d'estudi que ens ha tocat és una antiga fàbrica reconvertida en edifici d'oficines, el qual és una combinació de tres edificis, que genera una estructura i organització una mica peculiar. Unes oficines, que fliparieu, un silenci impecable, cuines, llocs per pendre algo i petar la xerrada, multitu d'espais per a diferents tasques, en general, res a veure segurament al que tenim al nostre petit país. És nota que porten més d'una passa d'avantatge.

I avui ha arribat la meva família a Stockholm, la qual ja tenia ganes de veure-la! Estàn força cambiats, morenos... quina ràbia!! com jo! XD ahhaha

Aquí us deixo una recopilació d'unes de les fotos que he fet avui, aviam que us semblen.
Una abraçada ben gran a tots, i..., dia 8!!! =)
 Estat de la coberta del cas d'estudi. Aquí les cobertes són de xapa, segurament alumini.
 Vista de la ciutat
 Les cobertes d'Estocolm
Structor, corredoria d'estructures
 Conexió entre diferents nivells
 Cuines de les oficines

 Oficines al sòtan
Encontre entre el paviment (moqueta) normal i el de la cuina (pvc continu)
 Bicicleta típica
 Edifici del cas d'estudi
Stagg RTW

2 comentaris:

  1. ostres que xulo que es tot això!
    bueno jaume escoltam com a minim sembla que te'n has enterat del què diuen no?? això és important jaja
    tleee ja tinc moltes ganes de veure't..i falta molt poquet :D

    ResponElimina
  2. Salut! veig que aquesta ciutat no té desperdici! me'n alegro que tot vagi a la perfecció. Ens veiem aviat, en algun far del sud..

    ResponElimina